2013.06.02.
21:40

Írta: Brian Tracy

Brian Tracy-ről

   Több millió ember végzett már Brian Tracy szemináriumot a világon, és könyveit rengetegen olvassák.

   Lehet, hogy Önnek is tud olyat javasolni, amelynek felhasználásával sikeresebbé teheti vállalkozását?

   Brian Tracy könyvei és előadásai megmutatják, hogy hogyan teheti jobbá az életét, hogyan érheti el céljait, milyen technikákat alkalmazva tudja kibontakoztatni rejtett lehetőségeit – a saját személyes sikere és a boldogsága érdekében.

   A csúcsteljesítmények világában élünk. Sosem vittek még ilyen sok vállalkozást sikerre magyar emberek ilyen hamar. A sikeres vállalkozások őrjítő sebességgel terjednek Magyarországon, jólétet, fejlődést, boldogságot és anyagi függetlenséget teremtve.

   Vannak persze emberek, akik még nem érzik magukat sikeresnek, de ha jobban belegondolnak, akkor ők is látják: a siker bennük van.

    Nem számít, hogy Ön honnan jött, milyen kiktől származik, milyen iskolai végzettséggel rendelkezik. Ott rejlik Önben a képesség, hogy hatékonyabb és eredményesebb legyen, mint valaha.

   Jobb lehet és többet birtokolhat, mint amiről eddig álmodott. Mindössze arra van szüksége, hogy megtanulja a módszereket, és utána kamatoztassa a gyakorlatban a tudását.

   Brian Tracy 1944-ben született Kanadában. Négy nyelven beszél, és nem csak MBA üzleti diplomája van, hanem oktatott is MBA kurzusokon, amíg meg nem alapította saját üzleti egyetemét, mert még gyakorlatiasabb oktatást tartott szükségesnek. Három cég elnöke, többek között magáénak tudhatja a világ egyik legnagyobb nemzetközi menedzsment oktatási vállalatát.

   Munkája, kutatásai során több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet foglalkozott a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával. Brian Tracy elveit közel 500.000 cég alkalmazza a világon, rengetegen közülük a Fortune 500-ban is jelen vannak.

   Ön is tudná fejleszteni a személyes hatékonyságát, ha megismerne néhány módszert, amit már sokan alkalmaznak a magánéleti és a szakmai sikereik érdekében?

    Brian Tracy több, mint 2000 alkalommal állt hatalmas tömegek előtt. Előadásaira minden évben több mint 250.000 ember kíváncsi, eddig 24 országba hívták őt meg. Ugye Ön is részt venne, ha Magyarországon személyesen megnézhetné az élő legendát?

Meglepetésért kattints ide: Brian Tracy

Sosem volt még annyi lehetőség,
hogy álmainkat valóra váltsuk,
mint napjainkban.

Brian Tracy

Szólj hozzá!

Címkék: brian tracy brian élete élete brian tracy tracy élete brian tracy élete

A bejegyzés trackback címe:

https://brian-tracy.blog.hu/api/trackback/id/tr945340962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása